hvorfor blogger jeg?

Ett spørsmål som jeg også lurer litt på.
Så her sitter jeg, på lørdagskvelden, imens mamma og pappa ser på film, og lurer på ett spørsmål som jeg egentlig ikke kan svare på selv, men alikevel prøver og prøver. Der er sikkert også noen som sliter med å svare på det samme som jeg.. Hvorfor blogger jeg??

Og her er det jeg kom fram til: Jeg blogger fordi jeg elsker å skrive mine meninger, og si det til andre. Det trekker mot meg, som en magnet.

Jeg har jo hatt en blogg før, men sluttet med den etter en kort måned. De første ukene angret jeg ikke i det hele tatt. Men i januar (?) begynte jeg å tenke på litt ting på hjemveien fra skolen. Om jeg skulle lage meg  blogg, bare ikke å stresse med den. Jeg slettet min første blogg, fordi jeg sresset med den og tenkte hele tiden:
Ånei! Har ikke blogget på en dag! Men det er jo egentlig ingen krise!

Det er en lignende dagbok. Man skriver fordi man vil ha det til senere. Og senere så kan man gå innpå og sjekke hvordan jeg var da. Men det som noen ikke tenker på når de sletter bloggen sin, det er at man har minner der ifra.

Alt med blogg har en positiv og negativ side. Den positive, er at man kan skrive det man vil, og andre synest at det er kult. Og den negative er at man fort kan få stygge komentarer som: DU ER FEIT!  Det er ALDRI greit! Noen bare sier at det er helt okei, og at man ikke bryr seg om det. Men innerst inne er det sikkert noen, som er veldig lei seg.

Dette var iallefall mitt svar på det spørsmålet. OG jeg blir dødsglad for alle finfine komentarer, som gjør at jeg får litt lyst til å  blogge. Evig takknemelig! ♥♥♥♥

LOVE IS EVERYTHING! ♥

- Svarte jeg bra??

 • 4 kommentarer

  Fredrikke

  20.mar.2011 kl.01:42

  Ja, veldig bra svart/skrevet <3
  søttbilde :D

  sv;tnåå takk <3333 elsker din og :D

  massoma

  20.mar.2011 kl.15:28

  enig med fredrikke :-))

  Marte :-)

  21.mar.2011 kl.16:59

  veldig brraaaa <33333

  Skriv en ny kommentar

  Navnet ditt

  Her kan du skrive om deg selv, eller hva du blogger om. Du kan rett og slett skrive hva enn du vil her :)

  hits